BRÅTTOM

Oj! Förra inlägget publicerades aldrig, men nu måste jag rusa, slänger in dagens outfit till de ska jag ha skinnjackan och jättesnygga klackar (johannas)


den kom å fel håll, skit samma måste rusa bussen går om 9 minuter!!!

PUSS!

PINSAMASTE DAGEN

Hejsan :)

Sorry för dålig uppdatering. Gud jag har skämmits ihjäl idag vi hade ju spexfoto i skolan idag och jag och johanna var fjortisar, inte speciellt vackra heller! hur mkt smink som helst och så.

Här var jag typ inte helt färdigfixad heller, så hade jag en talk to the hand tröja oxå, hehe :p



Men nu har jag tvättat bort allt äckligt smink och duschat, vi tjerer va även å handlade på ica för ikväll.

Ska äta middag hemma hos Isabell typ 8 tjejer å sen sover vi typ 6 stycken här hemma hos mig. Vi ska även till en brasa å va ute lite ikväll och så...men nu så har jag jättebråttom, så hinner inte mer men de kanske kommer dagens outfit lite senare!

Ha en underbar valborg nu allihopa!
PUSSAR!

FULLT UPP

hejsan bloggen :)

Jag är helt jävla slut! har så mycket att göra nu! Håller på att planera inför valborg och det är spexfoto imorgon som jag ska planera typ...vill ha en extra dag på mig för jag håller även på att fixa i rummet här hemma hos min pappa.

Var ju på ikea idag och kom hem med en massa grejer...skrivbord, 2 lampor, skrivbordsstol, byrå, hylla, matta, kuddar, gardiner och en spegel. Älskar ju att hålla på att inreda å fixa så det kommer nog inte bli mycket sömn inatt. För här ska inredas, packas för imorgondagen och allt. Ska även duscha å så...

Imorgon ska jag iväg tidigt till Johanna och fixa mej inför spex fotot också. Vi hade tänkt att vara allt ifrån apor till cowboysar, och våran sista utväg skulle var att va dunder fjortis...och gissa vad det blev?! Den sista utvägen, så imorgon kommer jag nog skämmas ihjäl men men...kommer nog bli lite kul också, hehe :p

Aja nu hinner jag inte sitta här längre, sorry det här blev ett tråkigt inlägg utan bilder men jag pallar inte nu...hörs imorgon!

PUSSAR!

DAGENS OUTFIT

Nu ska jag strax till bussen, men lägger in dagens outfit nu!



Topp från JC
Linne, leggings och koftan från hm.

Ha en bra dag i solen så hörs vi när jag kommer hem ikväll, pussar!

sovmorgon

Godmorgon :)

Skönt det var med lite sovmorgon idag, jag gick upp vid kvart i 9 typ och har klätt på mig, ätit frukost och håller nu på att platta håret, så sen ska jag bara sminka mig också. Idag har jag bara 2 lektioner och sen direkt efter skolan så åker jag ju till IKEA som sagt, så det blir nog inte mer blogg förens iväll skulle jag tro.

Men dagens outfit kommer strax!
PUSS!

here i am, once again!

Hejsan :)

Nu hade jag tänkt att börja blogga igen, men vi får se hur det kommer att gå med det eftersom jag alltid tröttnar och lägger av igen efter ett par dagar, hehe :p

Idag har jag iaf vart i skolan, där var det brandövning så vi fick sluta tidigare oxå, najs :)
Sen när jag kom hem fortsatte jag att plocka upp massa grejer i mitt rum, det kommer bli supersnyggt, men imorgon efter skolan ska jag till IKEA och köpa lite nya möbler också.



Såhär såg man ut idag även om jag täckt över ansiktet då haha :p
men kolla vilken söt kofta, dont u think?

PUSS PÅ ER OCH LÄS MIN BLOGG NU ANNARS FÅR NI SMISK! =D

Ute på balkongen

Yes, har suttit här på balkongen ett bra tag nu och håller på med att jobba på brännan, har faktiskt fått lite streck efter bikinin, hihi :) Idag är det söndag en typisk "packa dag" för mig, haha men jag ska till pappa imorgon så jag ska packa och måste även plugga tyska. Usch, tråkigt men måste få det gjort iaf!
Ha en bra dag ute i solen allesammans!
PUSS!


Ny header

Har nu gjort en ny header, rätt enkel, men i allafall. Usch jag suger verkligen på de där med design, allt blir bara fel hela tiden, och man blir så jävla irreterad så nu tänker jag inte hålla på att grejja mer med det där idag.

      Men såhär blev det iaf!


Ikväll måste jag typ va hemma för att min mamma är dum i huvudet, men sånt är livet. Så det blir Robinsson och 2 hyrda filmer ikväll. Nu ska jag ut å njuta av vädret, puss!


GLAD PÅSK

Godmorgon :)

Idag gick jag upp vid 10, rätt tidigt för att va lov men mamma tvingade upp mig, har nu käkat lite frukost, klätt på mig och håller nu på att fixa mej. Ska snart få gäster, eller i eftermiddag, så ska typ hjälpa till med mat snart oxå.
Det är väl idag man ska få påskägg och sånt så det känns som om att påsken typ är idag, mest iaf. Haha men jag vet inte :p Får önska alla GLAD PÅSK iaf :)

(bilden från google)

PUSS PÅ ER!! =D

OLIVIA ÄR HEMMA

Yes rubriken säger allt, olivia är hemma, haha :)
Hon har vart i spanien i typ en vecka så nu är hon neger =D
fast bilden e gammal, hihi :)


hemma nu

Hej igen :)

Är hemma nu igen efter att jag var hemma hos Isa, med lovisa och matilda och isas kille kom även lite senare. Det blev ingen filmkväll utan vi sjöng sing star och spela ett asroligt spel, haha :) Sen så blev det kvällspromenad ända hem, var typ 3 km, men det var skönt :) Det är ju så himla varmt nu på kvällarna oxå, härligt! :)

Imorgon får vi typ gäster...typ tråkiga gäster -.-
 Men iaf ska kanske göra ny design till bloggen imorgon...om jag pallar, hehe :p
Men vi får se hur det blir med den saken!

PUSS PÅ ER! =D

PIZZATAJM

Yes, nu ska jag snart ner å hämta pizzorna, sen käka å sen tar jag bussen som går 19.25 hem till Isa. Matilda hoppar på den bussen också så jag får sällskap, trevligt :)
Hoppas att någon har kamera så det kan bli lite bilder till bloggen! :p

Hörs när jag kommer tillbaka ikväll, ha det bra!
PUSSAR/ELIN


Filmkväll hemma hos isa

Hejsan :)

Yes, nu har jag börjat blogga igen :)
Kom hem för ett par timmar sen från Johanna, vi gick upp vid typ klockan ett så hela dagen bara rinner iväg nu... Men sen jag kom hem har faktiskt städat rummet på riktigt. Alltså inte tagit alla grejer på golvet under sängen. Så dammsugade jag oxå men dammsugade typ upp massa nylonstrumpor, hårsnoddar och allt möjligt, hehe :p

Ikväll ska jag nog hem till Isabell med Lovisa och kanske matilda. Vi ska typ hyra film och ha lite myskväll :)

Jag måste erkligen fixa min kamera som har pajjat, så tråkigt att inte kunna lägga in bilder som är nytagna lixom :p
Men här kommer en bild från igårkväll iaf :p



Vad ska ni göra ikväll? :)
PUSSAR!

Elin börjar blogga igen nu !

Hejsan Elin's blogg.

Nu är det såhär att Elin komer att börja blogga igen, och jag kommer tjata på henne så det blir ofta och bra. Men just nu håller hon på att fixa sig så jag lägger upp lite bilder från igår.


Ni kommer att få minst 2 inlägg så länge Elin är hos mig, det har jag bestämt.
Stoooora pussar / johanna

RSS 2.0