barnvakt

Hejsan :)

Ååh vad dålig jag är på att uppdatera, aja idag har jag iaf jobbat med mitt nya rum här hemma hos pappa och nu ska jag iväg till tumba och vara barnvakt, bloggar ikväll eller imorgon igen. Ha de så bra! :)

Dagens outfit

Tjenare :)

Idag har jag som sagt vart å tagit hål i örat sen åkte jag in till stan med sarah, kom hem med ett par skitsnygga jeansleggings :) Vi "fikade" lite på donken på hemvägen oxå. Nu har jag lånat sarahs kamera sladd så nu kan jag lägga upp lite nya bilder oxå, hehe :p

Dagens outfit (i mitten) och lite andra bilder under dagen...


Jeans från hm
linne från hm
Adidas tröja, inte min :p

Nu ska jag se på film, puss!

(oops...skulle publicerats för ett par timmar sen, har sett filmen nu...28 dagar senare hette den och den var faktist lite små läskig :p Ska sova nu oxå, godnatt med er!)


Lördag

Hejsan har lite bråttom nu för jag sak till stan å fika typ och kanske kolla lite efter balklänning. Iaf så har jag tagit hål i örat nu och det blev det högra. Gjorde inte så ont faktiskt! :)
Nu sitter jag hemma hos mamma och skulle hämta kamerasladden och så passade den inte till kameran som jag använder nu, fan så irreterande! Aja måste sticka nu, puss!


FREDAG

Hejsan, har inte pallat blogga idag men har iaf vart i skolan och vart med Johanna ett tag, ikväll ska jag bara vara hemma. Är sjukt trött så ska bara ha tv kväll här hemma...vem vill ens gå utanför dörren ikväll? Usch vilket väder, snöstorm i slutet av mars liksom? Usch usch usch, BOOORT BARA!

Jag kom precis på att jag kunde ha kamera nu när jag e hemma hos pappa men så har jag såklart kamerasladden hemma hos mamma, suck! Måste ta och fixa min oxå...


Är inte på blogghumör nu men ni får ha en bra kväll allihopa! :)

PUSS!


Stressigt

Hejsan :)

Har nu tränat...ingen hit att träna med lösnaglarna på för några ramlad av så jag tog av alla lite senare. Har hunnit äta middag och duschat sen jag kom hem. Nu ska jag packa eftersom jag ska till pappa imorgon, och jag har massor att packa. Efter packningen får jag tid att koppla av lite framför datorn men tror inte att jag kommer blogga något mer idag.

Helgens planer är inte riktigt bestämmda utan det är mest kanske men iaf skriver upp här nu...

Fredag: Först skola, sen kanske stan ett tag¨, behöver lite nödvändiga grejer, sen kanske Johanna sover hemma hos mej och i såfall blir det en riktig myskväll! :)

Lördag: Ska jag nog ta hål i örat, ska ha ett till i de ena så att jag har ett hål i ena örat och två i andra. Sen så kanske jag och olivia och 3 till gå på bio...men det är bara kanske :p

Vi får se vad som händer! Nu måste jag packa!
Men en snabb fråga bara...vilket öra borde jag ta i vänster eller höger?
Tacksam för svar! :)

Ha det så bra!
PUSSAR!

Torsdag

Ledsen för kass uppdatering idag, men idag har jag iaf vart i skolan på 2 lektioner, sen åkte jag in till stan med olivia och johanna ett tag efter plugget. Käkade lunch på donken med olivia sen blelv det lite småshopping, lösnaglar, nagellack och ett par örhängen. Sen käkade olivia youghurtglass typ som är utan socker och fett och jag tog en shake med sån glass och jordgubbar, skitgott. Det var på yoghurtshopen i gallerian :p



Bild från google, hehe :p
Men nu ska jag iväg på träning, hörs ikväll!
PUSSAR!



GODNATT

Oj förra inlägget skulle ha publicerats för ett par timmar sen.

Imorgon är det sovmorgon och sen 4 lektioner, tror att jag slutar någongång vid 3 tiden. Bloggar då först om jag inte hinner med något inlägg på morgonen :p

Det här blir sista inlägget för ikväll för pallar inte blogga mer.

PUSS PÅ ER OCH SOV GOTT! =D <3

Våffeldagen

Blev glad när jag fick reda på att det var våffeldagen idag, å tänkte gud vad gott det ska bli med våfflor. Men så hittade vi inget våffeljärn, typiskt! Men jag bakade chokladmuffins istället jag har inte smakat än men dom är knapriga utanpå och sådär kladdiga inuti. Mmm perfekt, nu ska jag till köket å käka upp alla innan någon annan gör det! Fast jag skojade bara eftersom jag inte är så fräck! :)



Har ni ätit många våfflor idag? :)
PUSS PÅ ER!

GÖR SOM JAG

Jag har blivit medlem på den här sidan idag (ni har bannern under). Det är jätte lätt att samla ihop poäng och det är absolut inte något jag bara säger för att jag ska få poäng för värvade vänner. Utan den här sidan är ny och har inte så många medlemmar än, vilket gör att det blir mycket lättare att samla ihop poäng för oss som redan är medlemmar. Så bli medlem nu när du har chansen att samla ihop poäng snabbt, innan alla andra gör det!

För poängen kan få pressentkort från nelly eller ett pressentkort där man kan handla i 60 olika affärer, typ som H&M o.s.v.


 

Nationella prov!

Läste precis min kompis blogg och vi har nationella prov idag! oooops det missar jag visst, inte bra!

Godmorgon


Jag stannade hemma från skolan idag istället, även fast jag mår lite bättre men jag är ändå inte frisk.

En sak som är så härlig är ljuset! Även fast det ligger snö kvar på marken så märker man att det börjar bli vår. Det är så mycket lättare att gå upp på morgonen för mitt rum är alldeles ljust när jag vaknar. Jag behöver knappt ställa veckarklockan för jag vaknar av att det blir ljust, och det är inte likt mej att vakna av sig självt och hoppa upp ur sängen!
Solen tittar fram mellan målnen idag oxå, härligt :)

Nu har jag ätit frukost och ska klä på mej å så, sen ska jag nog ta och plugga lite, måste skriva klart en bokrecention i svenskan som skulle vart inne i torsdags och så måste jag jobba med so arbete som ska vara redovisat på fredag...PANIK!

Vad ska ni göra idag? PUSS!

lost är igång igen


När jag fick veta det tänkte jag NEJ! Jag har följt lost och tycker att det är bra, men jag tänkte ändå, NEJ. Det är för att jag blir galen, man fattar ingenting å allt e bara hel skummt men ändå så kan jag inte låta bli att titta för det är grymmt spännande. Jag vet att många tröttnade på lost och slutade kolla på det men icke jag!
Ska ni kolla/fortsätta kolla på lost?
I såfall tisdagar 22.40 på 4:an ifall ni inte visste det! :p

OMG! Jag trodde att det började idag  men det har redan varit ett avsnitt, fan! Jag som trodde att jag hängde med i svängarna ;)

Blir nog ingen mer blogg ikväll men vi kanske hörs innan jag går till skolan imorgon om jag hinner. Vi börjar klockan 10 så vi har lite sovmorgon, skönt! :)

PUSSAR!

VÅRJACKA


 


Hejsan :)

Snart ska jag kolla på Äntligen hemma! Jag är skitglad eftersom det börjar nu medans alla andra säkert ska kolla på den rätte för rosing å typ desperate housewives, haha :) och efter det ta en dusch eller ett bad, jag får se. 

Föressten så lagade jag maten ikväll, duktigt va? Det blev kött, potatis, sås och bönor och gott blev det :)

Kollade runt lite på H&M eller asså deras hemsida och hittade en snygg vår jacka, har ju min skinnjacka men man vill ju ha flera!  Eller hur?! =)

Denna kostar 398 kr och finns även i svart.


Ha en trevlig kväll!
PUSSAR!

SKOR FRÅN NELLY



Tror att det var 899 kr för dom första och 299 kr för dom andra.

Hittade dom här snygga skorna från Nelly.
Själv handlar jag aldrig på internet men kanske borde börja göra det? :p
Brukar ni handla på internet?

MIN LUNCH

Vi hade visst inte så mycket att äta hemma så jag ska äta apelsin till lunch, haha :)
Jag älskar apelsiner :)
Och det är ju bra om man vill bli frisk också!

HAHA DET HÄR VAR VÄL SPÄNNANDE ATT VETA?!


GODMORGON




Vaknade för lite mindre en timme sen typ, å då hade jag ont i örat oxå...fan vill inte vara sjuk!
Ska antagligen till skolan imorgon. Har hur mycket som helst att göra. Och imorgon så har vi sovmorgon och bara 3 lektioner, så det ska jag nog klara! Hoppas jag.

Vad ska ni göra idag? :)
PUSSAR!


Godnatt

Ja, jag ska faktiskt gå och lägga mig snart! Jag är ju sjuk å mina ögon stängs snart igen. Ska vara hemma från skolan imorgon igen sen får jag se hur jag ska göra på onsdag.



Hörs imorgonbitti!
PUSSAR!

HAREMSBYXA?


Vet inte om jag stavade rätt...men vafan är det här för någonting?
Vill ni veta min åsikt?!

Jag tycker att det ser ut som man har en blöja med hundra kilobajs i!
 Sen blir blöjan så tung så att den tänjer ut brallorna så dom bara hänger!!!


Vad tycker ni HISS eller DISS???
Helt klar DISS för mig.

BACK ON TRACK!

Hejsan :)

Jag har bestämmt mej för att börja blogga igen...jag saknar faktiskt det.
Min helg har varit helt hemsk. Det började med att jag hade ont i halsen i torsdags, det gick över i lördags men då blir man försyld istället. Fan oxå! Jag hatar att vara sjuk å det känns som inget kan bli mycket värre men så kommer det snö också, fan jag som trodde att den sista snön höll på att smälta. Aja inte mycket att göra åt...

Min lilla kusin Eric ringde nyss å pratade med mej å berättade att han hade åkt stjärtlapp och att han hade gjort en teckning när han åkte i pulka backen till min mamma, hehe :p Tur att någon tycker att det är kul med snö iaf :)

Eftersom min kamera fortfarande e trasig så får det bli lite gammla bilder under tiden...


 

 

Gamla bilder på mig men här va man iaf frisk :)
Aah jag vill bli frisk nu!

vollybolls turnering idag!

heeej :)

Jag har inte bloggat något över helgen...har inte haft lust med det helt enkelt, sen så blir det så tråkigt när jag inte kan ha några bilder som jag har tagit. Min kamera pajade ju i fredags, men jag måste lämna in den eller så att jag får en ny igen...men vet inte bara när jag ska hinna med det.

Idag har vi haft volleyblolls turnering i skolan, det var skitkul. Det var 15 lag med och mitt vann! Jiipi! Så på fredag så ska mitt lag möta 9:ornas lärare, kul! =D



Ikväll blir det träning och kanske lite plugg...om jag orkar.

PUSS!


fredagen den trettonde

Godmorgon!

Jag brukar inte ha otur på fredagen den trettonde. Men jag vaknar och slår huvudet i betongväggen, ashårt! Gissa om det gjorde ont!? :O
Sen sminkade jag mig och klädde på mig...det gick bra. Men sen skulle jag ta kort på dagens outfit . Då funkade inte kameran! :O Jag som fick den i julas och den har aldrig vart några problem med...me just idag funkar den inte! Helvetes jävla skit, nu är jag arg! (ursäkta svordommarna)
Men nu ska jag platta håret, hoppas bara inte att jag bränner mig på plattången så jag får brännskador för hela livet...aja sen ska jag äta frukost iaf å sen möta Johanna i centrum.

Har ju nationella prov i engelska idag också! Hoppas inte oturen följer med mej då!
Lycka till alla andra som oxå gör provet idag eftersom det är typ alla i min ålder som gör det!

Bloggar typ efter skolan igen.
PUSS!

GODNATT!

Ska stänga av datorn och lägga mej å läsa, vi ska läsa en bok i svenskan nämnligen. Imorgon ska jag upp vid halv sju senast så att jag hinner med allt som ska göras. Måste packa det sista, hinna blogga och ja...det vanliga. Så nu blir det bok och säng!

Sov så sött! <3

PACKNING

Hej! :)

Nu har jag kommit hem från träningen. Jag har sprungit ungefär 8 kilometer med mitt lilla gäng, hehe :p Det var skönt att träna igen, har hunnit äta middag också. Men nu har jag massor att göra. Jag ska packa eftersom jag åker till pappa imorgon. Sen så ska jag byta lakan oxå...och duscha! Jag som skulle gå och lägga mej tidigt. Det kan ju fortfarande bli tidigt ifall jag skulle vilja men om jag känner mej själv så kommer det ta ett bra tag innan jag släpper taget om datorn, hehe :p



Allt det här ska packas ner i väskorna + lite till (ser inte så mycket ut på bilden)...så det är bara att sätta igång...om man nu orkar, hehe :p

Aja, vi kanske hörs senare ikväll...eller imorgon bitti!
PUSSAR!


Såhär ser man ut idag

Lägger in lite bilder på mej från idag lite snabbt. Ska nämnligen byta om strax och åka iväg och träna. Ska bli härligt eftersom det var ett tag sen nu (i lördags).



Blev inte så fint men jag har bråttom nu så måste dra, bloggar när jag kommer hem!
PUSSAR!


Plugg...:(

Nu är det dags för mej att plugga, så jag ska stänga av datorn, annars får jag ingenting gjort.



På bild mina älskade mackor och mina mindre älskade engelska papper! :p
Haha det ser skitäckligt ut men det är det inte ;)

RUBRIK?

Hejsan :)

Kom hem från skolan för ett par timmar sen. Nu ska jag sitta lite vid datan hade jag tänkt sen ska jag plugga lite å äta knäckebröd med leverpastej, haha :) För ett tag sen så hatade jag leverpastej men nu älskar jag det, haha! :)
Har verkligen sjukt mycket i skolan så jag ska typ göra lite engelska.
Sen ikväll har jag träning så jag fattar inte hur jag ska hinna med allt men aja, det fixar sej.

Och imorgon så är det nationella prov i typ 3 timmar så då ska jag och Johanna upp några minuter extra tidigt så att vi hinner köpa vindruvor innan vi går till skolan, hehe :p

Vet att det är tråkigt utan bilder me pallar inte just nu! Ni får stå ut! :p

PUSSAR!

GODMORGON

Skönt, jag har sovmorgon idag tills klockan 10. Jag har fixat mej lite nu men inte riktigt klart. Ska äta lite frukost nu och sen plocka undan mitt gamla skrivbord å grejer som står på det, för medans jag är i skolan ska mamma och min brosa sätta ihop mina möbler å så...hihi ibland är det bra att gå i skolan så att man slipper hjälpa till! :)

Idag har vi svenska, gympa, eva-tid (typ man väljer ett eget ämne) och bild där vi ska redovisa. Slutar runt halv 3 tror jag.
Bloggar när jag kommer hem!

(Hoppsan publicerade aldrig, skrevs för cirka en timme sen)


BLI MEDLEM HÄR

Jag är medlem på den här sidan. Där samlar man ihop poäng genom att svara på frågor, värva vänner, blogga mm. Det är jätte lätt att käna ihop poängen och sen finns det massor av saker man kan få för poängen som man har samlat ihop. Du kan få dvd filmer, godis, kläder, smycken, pressentkort...och ja mycket mer. Sidan är faktiskt jätte bra så gör som jag. Bli medlem!

PointShop.se

Nu...städning!

Mamma har inte kommit hem än undrar vart hon håller hus, skulle ju få lite möbler till rummet idag. Men innan så måste jag städa rummet annars kommer inga möbler in här inte :p

Det ser verkligen för jävligt ut, ska plocka upp alla grejer å sen dammsuga!



haha såhär kan det se ut när johanna fotar!

För ett tag sen var Johanna här ett litet tag. Sen följde jag med henne till vårdcntralen. Hon skulle kolla halsen. Och jag som har värsta läkarskräcken följde med henne, men det gick bra jag pissade inte på mej iaf, haha :)

Sen så gick vi å fika här i centrum ett litet tag sen följde jag med henne till bussen och nu är jag hemma!
Här kommer lite ur fina bilder som Johanna har tagit...eller några har jag tagit oxå :p



Fint va? =D


Dagens outfit

Hejsan :)

Nu är jag hemma från skolan, hade bara 3 lektioner idag så de var ju ganska najjs dag! :)
Här kommer dagens outfit.



PUSS!

GODMOrGON

Godmorgon, sorry för ingen uppdatering igår, men jag hade typ inte tid. Haha och jag som skulle ta tag i bloggen...aja :p

Men idag så har vi sovmorgon och jag låg kvar i sängen typ 2 timmar efter att klockan hade ringt, men jag har iaf ätit frukost och klätt på mig nu (halvt). Så nu ska jag skynda mej att sminka mej å platta håret och lägga in dagens outfit.

nej jag hinner inte dagens jävla outfit, i have to run!!!!!!!!!!!!! Den kommer sen skulle möta Johanna 10 i men tror inte jag hinner! Time for speed!!!!!!!!!!!!!


Godnatt

Nu ska jag lägga mej tidigt för en gångs skull, jag börjar halv 9 imorgon och jag har faktikt tänkt att jag ska gå upp i tid. Så att man slipper stressa å så att mn hinner äta frukost också! :) Hoppas att jag hinner blogga lite innan jag går till skolan imorgon men annars gör jag det ett par timmar senare, vi har nämnligen en lång håltimme imorgon.



Aja skulle väl igentligen bara säga GODNATT! :)

Te=äckligt

Hej bloggen :)
Nu har jag tagit ett härligt bad och gjort Te. Jag som inte ens gillar Te, men jag vill gilla Te så jag gjorde det ändå. Men jag tänkte att jag skulle vara lite nyttig så jag tog inget socker i, ååh fy tusan de här var inget gott...men det är väl bara att dricka å se glad ut?! Haha :)
Gillar ni Te? :p



PUSS!

SKOR


Dom här blir ett måste. Skitsnygga juu, såg dom i ngn affär idag men hade inte pengar då. Men jag ska köpa dom senare. Jag älskar dom. Lacoste skor som kostar 699 kr tror jag att det var. Vet inte riktigt vart man kan köpa dom för jag kommer inte ihåg vilken affär det var som ja hittade dom i, men dom finns nog lite överallt skulle jag tro.



Finns i vit och svart men jag tror att jag gillar dom vita bäst! :)
Vilka tycker ni?

PUSS!

Dagens shopping

Jag är verkligen sämst på att uppdatera, men tror att jag ska komma igång mer med bloggen igen.
Vad sägs om det? :p
Idag har jag iaf vart inne i stan med Sarah. Vi var nämnligen lediga från skolan idag. Vi gick runt å kollade i lite olika affärer och åt lite på donken. Jag kom hem med ett par jeans och en t-shirt, båda från H&M.



Jeans -498 kr.
T-shirt -98 kr.


PUSSAR!/ ELIN


BILDER FRÅN IGÅR!

Här kommer bilderna från igår, ja jag hittade kamerasladden i sängen igår, haha :)


Jag (dagens outfit)

Jag (dagens outfit)

Lovisa, Sarah, Isabell

Matilda, Mio, Sigge, Jag

Emilia

Där var lite av bilderna från igår kväll.
Nu ska jag fixa mej å sen gå till bussen å möta sarah å sen åka till Adelsö å sova hos henne.
Bloggar nog lite där skulle jag tro :)
Ha det så bra.
PUSSAR!

lördagkväll

Hejsan :)

Är hemma nu och har haft jätte kul. Jag gick hem till Sarah vid 4 tiden eller vad det var och fixade mej. Sen åkte vi in till stan å mötte Matilda, åt en chikenburger på donken. Sen mötte vi resten av tjejerna och gick runt på stan ett bra tag å leta efter ngn bra resturang. Det slutade på ngt ställe på sveavägen. Det blev mat och sen efterrätt och det snackades å skrattades, hehe :p Sen vid kanske halv 11 tiden eller något åkte vi därifrån och hem till Millan ett par timmar!
Riktigt lyckad kväll blev det!

Men men men....kamera sladden är spårlöst försvunnen, jag som hade tagit massvis med bilder för en gångs skull. Men dom kommer nog imorgon för då måste jag ha hittat sladden! ...men det är inte konstigt att den försvinner här i röran.

Godnatt! för det här blir sista inlägget för ikväll, vi hörs imorgon!
PUSSAR!

kort uppdatering

Hej :)

Idag har jag redan hunnit träna, äta lunch och tagit ett långt härligt bad. Sen ska jag fixa mej i ordning och sen åker jag till stan med några tjejkompisar och äter middag. Mysigt! :)
Jag lägger in dagens outfit och så ikväll innan jag går, puss<3


DAGENS OUTFIT

Hejsan :)

Jag DAMPAR LOSS! Vi har typ inga spegar i detta hus!!! Vi har inte bott här så länge asså men självutlösaren på kameran krånglar typ så det är skitjobbigt att ta "dagens outfit bild" om man nu inte har ngn här som kan ta bild på en...men men här kommer iaf en bild som jag lyckades ta.


HISS/DISS

Har en liten fråga...nämnligen vad tycker ni om dom här skorna?!
Det är min mammas och jag vet inte riktigt kan man använda dom, själv tycker jag att dom är rätt snygga med ett par ljusa jeans till, fast inte leggins, haha :p



PUSS!


DAGENS OUTFIT!

Idag har jag vart i skolan bara och ikväll blir det träning!


Jag vet, en knapp har ramlat av på tröjan under dagens gång, ALLTID DESSA JÄVLA KNAPPAR!
Håller på att fixa till håret oxå så armarna ser lite konstiga ut :p

Men iaf dagens outfit består av...

Leggings- gina tricot
Linnen- HM
Kofta- gina tricot
Skinnjacka- vero moda

Hörs senare, PUSS!


Shopping idag

Hej :)

Sorry! Jag har inte bloggat på jätte länge!
Men jag har ju varit i fjällen och åkt slalom och skoter å haft kul. Vi får väl se om det kommer några bilder därifrån sen.

Men idag har jag varit i skolan och sen åkte jag till stan med Johanna. Vi skulle kolla på jeans till mej på weekday men efter att jag hade provat 4 jeans så fick jag nog eftersom dom inte satt bra. Så jag kom ut ur omklädningsrummet och sa jag HATAR jeans å kastade dom typ på golvet, haha!
Och sanningen är faktiskt nästan så. Jag hatar mina jeans eftersom jämt när jag provar dom i affären så brukar dom sitta bra, sen när man kommer hem är dom antingen för stora eller för små! Haha, är det någon som lider av samma problem? Jag suger på att köpa jeans. Men slut snackat om det nu.

Jag fick iallafall med mej en fondation hem som jag köpte här i ekerö centrum innan vi åkte till stan!
Älskar den för den e faktiskt jätte bra.


Kostar 129 kr.


Ha det så bra! :)
PUSSAR!


RSS 2.0